Dag van de Mantelzorg 2022

Inhoud

Dag van de Mantelzorger, (onzichtbare) helden!

Op donderdag 10 november is de landelijke dag van de mantelzorger, ook dit jaar organiseert LEV Laarbeek weer een leuke bijeenkomst voor alle mantelzorgers uit Laarbeek!

De gratis BBQ is voor alle geregistreerde mantelzorgers in Laarbeek. Ontmoet andere mantelzorgers en laat jezelf eens in het zonnetje zetten. Kom genieten van de BBQ, met een drankje en amusement.

Laarbeekse mantelzorgers worden deze dag in het zonnetje gezet. Dit jaar wordt er een winterbarbecue georganiseerd in Ontmoetingscentrum Beek en Donk. Onder het genot van een heerlijk stukje vlees (of vegetarisch) en een drankje kunnen mantelzorgers gezellig samen zijn.

Datum: 10 november 20223
Tijd: van 16.00-20.00 uur
Locatie: Ontmoetingscentrum Beek en Donk.

Je bent van harte uitgenodigd!

Het enige dat je als geregistreerde mantelzorger hoeft te doen is je even aan te melden vóór 21 oktober via https://www.laarbeekactief.nl/dag-van-de-mantelzorg/. Graag je wens aangeven voor vlees of vegetarisch. Mocht je niet in de mogelijkheid zijn om je via de website aan te melden kun je van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur4 bellen naar 0492 32 88 00.

Ben je nog niet geregistreerd als mantelzorger in Laarbeek?

Meldt je dan eerst aan via telefoonnummer 0492 32 88 00.
Je kunt dan uiteraard alsnog gezellig mee eten.