Workshops en Trainingen

We leren een leven lang. Niet alleen in de schoolbanken, maar ook daarna. Jezelf blijven ontwikkelen is in deze snel veranderende samenleving dan ook heel belangrijk.

Voor inwoners 

LEVgroep biedt tal van bijeenkomsten, workshops en trainingen voor jong en oud op allerlei gebieden. Zo helpen we kinderen om met plezier de overstap naar de brugklas te maken of weerbaar in het leven te staan. We bieden ouders opvoedondersteuning  en geven ouderen handvatten hoe om te gaan met rouw en verlies. Onze groepstrainingen voorkomen een beroep op professionele hulpverlening.

Voor vrijwilligers

We hebben een speciaal aanbod voor vrijwilligers en mensen die actief zijn in de wijk. Je kunt meer leren over bijvoorbeeld geldzaken, social media, besturen en organiseren maar ook hoe je met mensen of problemen kunt omgaan. Je kunt zowel online als offline leren.

Het aanbod van bijeenkomsten, workshops en trainingen is met ingang van februari 2024 terug te vinden onder de knop Agenda. Met de filter aan de rechterzijde kun je snel en gericht zoeken naar een passend aanbod. 

Klik hier voor het actuele aanbod:

agenda

Resultatenkaart