Vrijwilligerscompliment

Samen met Gemeente Laarbeek organiseren we ook dit jaar het Laarbeeks Vrijwilligerscompliment. 

In 2021 geven we het compliment aan de vrijwilligers van de besturen van stichtingen, verenigingen en commissies uit Laarbeek. Alle besturen krijgen in december tijdens een besloten avond een compliment voor hun inzet in coronatijd. Inwoners uit Laarbeek kunnen voor 1 november een compliment aan een bestuur geven. Wij bezorgen die complimenten in december aan het bestuur. .

Besturen in coronatijd

In coronatijd lagen de gebruikelijke activiteiten van de verenigingen en stichtingen grotendeels stil. De leden van de besturen gingen  door en hielden vol. Zij deelden het verdriet over zieke en overleden leden. Ze zochten oplossingen voor teruglopende ledenaantallen en vertrokken vrijwilligers. Ze deelden hun zorgen over de dalende inkomsten en probeerden toch iets te organiseren, ondanks alle beperkingen. Het was en het is is nog steeds geen gemakkelijke tijd voor de besturen.

Zij verdienen dan ook een groot compliment!

Complimenten van inwoners

Dit jaar geen nominaties met een uitreiking. Álle besturen krijgen een compliment. Als inwoner van Laarbeek of als lid van een vereniging kun je het bestuur van jouw keuze nog een extra compliment geven! Jouw compliment! Dat delen we in  december uit aan de besturen.

Doe je met ons mee?

Meedoen

Je kunt een compliment geven aan het bestuur van jouw keuze. Dat kan op 3 manieren:

  • Stuur voor 1 november een tekst met compliment naar Marieke van Eijk, LEV Laarbeek, e-mail: vrijwilligerswerklaarbeek@levgroep.nl
  • Maak een filmpje met een compliment en stuur dat voor 1 november naar Marieke van Eijk via https://wetransfer.com/
  • Laat jouw compliment door ons filmen: op 29 en 30 oktober staan we op 5 locaties in de gemeente met een opvallende huiskamer op een boerenkar, om uw compliment op film vast te leggen. Aanmelden voor een filmopname kan via: www.laarbeek.nl/filmopname 

Op de volgende locaties gaan we filmen:

  1. vrijdag 29 oktober tussen 18:00-20:00 uur, Kerkplein Aarle-Rixtel
  2. zaterdag 30 oktober tussen 09:30-11:30 uur, Oranjeplein Mariahout
  3. zaterdag 30 oktober tussen 13:00-15:00 uur, Heuvel, Lieshout
  4. zaterdag 30 oktober tussen 16:30-18:00, Heuvelplein Beek en Donk
  5. zaterdag 30 oktober tussen 19:00-20:30 uur, Piet van Thielplein Beek en Donk

Zijn er KINDEREN JONGER DAN 16 JAAR in jouw gezelschap tijdens de filmopname, dan moeten zij een schriftelijke toestemming met een handtekening van hun ouder(s) of voogd meebrengen. In die toestemming staat de naam van het kind en de tekst dat de filmopnames van het kind gebruikt mogen worden in een samenvatting die via sociale media en uitzending door Kontakt TV te zien zal zijn.

We hopen heel veel complimenten voor alle besturen te verzamelen!

Meer informatie?

Neem voor meer informatie contact op met onderstaande collega Marieke van Eijk.

Laarbeeks Vrijwilligerscompliment

Neem contact op met onze specialisten

Marieke van Eijk Steunpunt Vrijwilligerswerk Gemert-Bakel

Marieke
van Eijk

Coördinator Steunpunt Vrijwilligerswerk - Taalmaatjes - Taalhuis Laarbeek